Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği  bölümü, İTÜ KKTC Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği ve İTÜ KKTC Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği  bölümü öğrencilerinin Ehliyet sınavına yönelik Liman komisyonu sınavı 07.04.2021 Çarşamba gün içinde çevrim içi olarak yapılacaktır.

Öğrencilerimiz, sınava girebilmek için belgelerinin asıllarını en geç 02.04.2021 Cuma mesai bitimine kadar Denizcilik Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine öncelikli olarak posta/kargo seçeneği, mümkün değilse elden teslim ile ulaştırmaları gerekmektedir. Belgeler elden teslim edilecekse pandemi tedbirlerinin gözetilmesi zorunludur.

Ayrıca kayıtların oluşturulabilmesi için sınava girmek isteyen öğrencilerimizin ilgili dilekçeyi doldurarak (ÖĞRENCİ DİLEKÇE FORMU) 02.04.2021 tarihine kadar dfstaj@itu.edu.tr e-mail adresine yollamaları gerekmektedir.

1 – Uzakyol Vardiya zabitliği/mühendisliği dilekçesi

2 – Hizmet belgesi (Staj ofisine teslim edilmemiş varsa)

3 - Değerlendirme formu (Staj ofisine teslim edilmemiş varsa)

4 - Yurt dışı giriş- çıkış (Staj ofisine teslim edilmemiş varsa)